Activiteit op de Citadelle!

Activiteit op de Citadelle!

april 26, 2023

Zoals elk jaar zal de Esplanade de la Citadelle het toneel zijn van een groot spektakel tijdens de Rallye de Wallonie.

De deelnemers van het Belgian Rally Championship (BRC) zullen twee keer optreden op zaterdagavond, om 19u15 en 21u40. De wagens van de Komet VHRS Rally zullen er ook zijn, maar dan als demonstratie. Het zal geen onderdeel zijn dat meetelt voor het klassement. De rijders zullen zich dus kunnen uitleven…

En, zoals al enkele jaren het geval is, zullen de Kartcross rijders aanwezig zijn om voor een mooie show te zorgen. Jonge rookies met lange tanden zoals Emilien Allart die perfect gecontroleerde slides zullen demonstreren. Verschillende van deze rijders nemen deel aan het Europees kampioenschap van de specialiteit.

Kortom, een geweldig vermaak om een aangename zaterdagavond door te brengen. Vergeet niet dat het toegangskaartje voor de Citadelle 15 € kost.

Om de rally te volgen kunt u afstemmen op het officiële WRRC radiostation: 97.2 FM en 94.1 FM (Jambes). Facebook Live zijn gepland door de promotor van het kampioenschap (https://www.facebook.com/belgianrallychampionship/) en de officiële radio https://www.facebook.com/radiorallybe/?locale=fr_FR

Via de gratis applicatie Sportity kunt u ook de evolutie van het klassement volgen. Wachtwoorden: voor het BRC: RW-BRC-23 – Voor de VHRS: RW-VHR-23.

Last minute: de Racing Technology Skoda Fabia Rally2 wordt definitief toevertrouwd aan het duo Tony Lattaque en Stéphane Delmelle, die de wagen zullen ontdekken tijdens de speciale test die voor aanstaande vrijdag in Haversin op het programma staat.